LONG WOOLS en  SHORT WOOLS te koop in Galerie Vassilev

Bel. Mail. Kom langs – Welkom in Franeker

Open: altijd op vrijdag en zaterdag

Andere dagen: even bellen of op goed geluk

Vijverstraat 11 | 8801 TT Franeker | Nederland

+31(0)650 207777 | +31(0)625 070791

Maak je huis mooier
Maak je leven mooier

EXCLUSIVITEIT door beperkte productie

More Sheep than People is een nieuw, exclusief wolmerk. De zware, handgemaakte dekens en kleden hebben ruime productietijd nodig. Ook levering, transport en controle nemen veel tijd in beslag.

De beperkte productie staat dus voor exclusiviteit. Dekens en kleden van More Sheep than People bereiken maar een klein, exclusief deel van de liefhebbers van bijzondere wolproducten.

More Sheep than People: 100% handgeweven, 100% wol, 100% design, 100% Karpaten.

Traditie

De creatieve klus voor Nederland is geklaard! Daarna eerst down to earth: eten, drinken, proosten – dat is de traditie. Dan pas is het tijd om samen in te laden. Voor het eerste vervoer – de Karpaten uit.

Zelf ontwerpen

* Eigen ontwerp?
* Eigen te gekke patronen?
* Een voorbeeld van vroeger?

Natuurlijk gaan we daarmee voor jou, voor u, aan de slag.

* Professioneel ontwerper?
* Kunstenaar?
* Overtuigd van je artistieke talent?

Kom maar op!
Als je wilt, geven we advies – met veel plezier.

Bestellen of direct kopen

Kopen uit depot of in de galerie – mooier en sneller kan niet. Maar bestellen kan ook – de wevers gaan meteen aan het werk. Dat betekent een paar weken op je tanden bijten. Maar als onze koerier aanklopt, dan blijkt hoe waardevol een beetje geduld kan zijn….

Webshop – nog even wachten?

Onze webshop ‘Garden of Wool Art’ laat op zich wachten. Goede reden? Ja, zeggen wij. Verkoop via onze klanten in Galerie Vassilev krijgen voorlopig voorrang. Qua organisatie simpeler. Productie en voorraad van ons exclusieve wolwerk is ook beperkt.

Telefonisch kan

Bestellingen kunnen wel telefonisch worden besproken. Bij serieuze belangstellingen en binnen de mogelijkheden (ook geografisch) kunnen dekens en kleden op een huisadres worden getoond.
Tel. 0625 070791 of 0650 207777

Kom naar galerie

Vooralsnog geen webshop – een goede reden om de GALERIE VASSILEV van Alexia van Klaveren in Franeker te bezoeken. Daar ligt een groot deel van de collectie van More Sheep than People opgeslagen en geëxposeerd. Altijd open op vrijdag en zaterdag. Andere dagen flexibel of – even bellen – op afspraak. Snel contact: info@moresheepthanpeople.com.

© Copyright - all photos and texts: More Sheep than People | Duinrand Beheer BV