LONG WOOLS en  SHORT WOOLS te koop in Galerie Vassilev

Bel. Mail. Kom langs – Welkom in Franeker

Open: altijd op donderdag, vrijdag en zaterdag

Andere dagen: even bellen of op goed geluk

Vijverstraat 11 | 8801 TT Franeker | Nederland

+31(0)650 207777 | +31(0)625 070791

Maak je huis mooier
Maak je leven mooier

EXCLUSIVITEIT door beperkte productie

More Sheep than People is een nieuw, exclusief wolmerk. De zware, handgemaakte dekens en kleden hebben ruime productietijd nodig. Ook levering, transport en controle nemen veel tijd in beslag.

De beperkte productie staat dus voor exclusiviteit. Dekens en kleden van More Sheep than People bereiken maar een klein, exclusief deel van de liefhebbers van bijzondere wolproducten.

More Sheep than People: 100% handgeweven, 100% wol, 100% design, 100% Karpaten.

Traditie

De creatieve klus voor Nederland is geklaard! Daarna eerst down to earth: eten, drinken, proosten – dat is de traditie. Dan pas is het tijd om samen in te laden. Voor het eerste vervoer – de Karpaten uit.

Zelf ontwerpen

* Eigen ontwerp?
* Eigen te gekke patronen?
* Een voorbeeld van vroeger?

Natuurlijk gaan we daarmee voor jou, voor u, aan de slag.

* Professioneel ontwerper?
* Kunstenaar?
* Overtuigd van je artistieke talent?

Kom maar op!
Als je wilt, geven we advies – met veel plezier.

Bestellen of direct kopen

Kopen uit depot of in de galerie – mooier en sneller kan niet. Maar bestellen kan ook – de wevers gaan meteen aan het werk. Dat betekent een paar weken op je tanden bijten. Maar als onze koerier aanklopt, dan blijkt hoe waardevol een beetje geduld kan zijn….

Geen webshop?

Onze ‘Garden of Wool Art’ heeft geen webshop. Goede reden daarvoor? Ja, zeggen wij. Verkoop aan klanten in Galerie Vassilev heeft prioriteit. Persoonlijk contact. Qua organisatie simpeler. Productie en voorraad van het exclusieve wolwerk is bovendien beperkt – ook een goede reden om ze niet te lang ‘uit huis’ te hebben. Het bewaken van hygiëne speelt ook een rol.

Telefonisch kan

Bestellingen kunnen wel telefonisch worden besproken. Bij interesse worden dekens en kleden op huisadres getoond, afgeleverd en mogelijk afgerekend. Eea in overleg en binnen de mogelijkheden (ook geografisch). Tel. 0625 070791 of 0650 207777.

Kom naar galerie

Vooralsnog geen webshop – een goede reden om de GALERIE VASSILEV van Alexia van Klaveren in Franeker te bezoeken. Daar ligt een groot deel van de collectie van More Sheep than People opgeslagen en geëxposeerd. Altijd open op vrijdag en zaterdag. Andere dagen flexibel of – even bellen – op afspraak. Snel contact: info@moresheepthanpeople.com.

LET OP

– Prijslijst 2023 is aangepast.

– Algemene toelichting op prijslijst

Van een beperk aantal kleden kunnen de prijzen anders uitvallen dan op deze globale prijslijst. Dan gaat het om bijzondere, grote, zware en/of unieke exemplaren die in opdracht zijn vervaardigd.

Nameten

Deze paar uitzonderingen staan niet op de prijslijst, maar worden ter plekke gecommuniceerd in de galerie of op een fair! Ook worden de kleden vaak nagemeten om tot een definitieve prijs te komen.

Lage prijzen

De prijzen op de prijslijst worden momenteel terecht als laag ervaren voor 100% wollen producten van deze omvang.

Beperking import

De mogelijkheden voor de import uit Oekraïne zijn momenteel zeer beperkt.

© Copyright - all photos and texts: More Sheep than People | Duinrand Beheer BV